Col·lectiu Mur és una companyia de circ inclusiu formada per persones amb i sense diversitat funcional que pretén conscienciar les persones de les limitacions físiques i mentals, i la capacitat humana de superar-les

Espectáculo

MUR

Circo Integrador

DE TU A TU

Membres

Nacho Flores + -

Madrileny d'origen, descobreix el circ a Amsterdam i emprèn un llarg camí formatiu per diverses escoles de tot (Escola de Circ Carampa, Escola Internacional de Teatre Mar Navarro, Escola Nacional Russa, Escola de Circ Lido de Toulouse) i juntament amb mestres reconeguts internacionalment , com el malabarista Ernesto Terri. Ha treballat al Circ Oblique i és el creador de la seva pròpia disciplina: l'equilibri sobre galledes de fusta. Participa amb “Bonhomme” al Festival de Demain, que el distingeix amb diversos guardons. L'any 2014 CircusNext premia el seu número “Tesseract”.

David Candelich + -

Especialitzat en pal, acrobàcia i equilibris sobre objectes, Candelich s'ha format a l'Escola el Circ Petit de Pineda de Mar ia la Rogelio Rivel. Ha actuat al Festival Circorts, al Trapezi de Reus, a les Nits del Circ del CaixaForum ia la Fira Modernista de Terrassa, entre d'altres. És professor de la Rogelio Rivel, de Cronopis (Mataró) i de l'Ateneu Nou Barris (Barcelona).

Jordi Mas + -

Premi Joves Creadors de l'Institut Municipal d'Acció Cultural de Mataró de l'any 2005 amb l'espectacle NMOR (Companyia Volaquivol), Mas ha assistit a l'Escola de Circ Rogelio Rivel i és actor i creador de la companyia Trifaldó, guanyadora del Premi del Públic Zirkolika 2011. També ha estat director artístic del Festival Curtcirckit i del Festival de Circ de Montgat i és un dels fundadors de l´Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.

Sergio Pla + -

Nascut a València i diplomat a Magisteri d'Educació Física per la Universitat de València. En acabar la carrera es gradua en estudis superiors en arts circenses al National Centre for Circus Arts de Londres. Posteriorment, es forma en dansa contemporània al Conservatori Superior de Dansa de València. En l'afany d'investigar les aportacions que pot arribar a tenir la dansa dins del circ, ingressa el 2012 a l'Institut del Teatre de Barcelona, ​​on es gradua en estudis superiors de Coreografia i Interpretació de la Dansa el 2017.

Alberto Munilla + -

Nascut el 1978 a Logronyo, Munilla s'ha format a l'Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona i està especialitzat en equilibris acrobàtics i verticals. Té una dilatada trajectòria i ha participat, entre d'altres, a “El fantasma del Palau” (Palau de la Música, 2003) o “IturzaFusion” (Companyia de Circ Provisional, 2011).

Circ Bombeta + -

Morgades, Comesa, Osoyo i Maltas són alumnes de Circ Bombeta, una iniciativa nascuda el 2008 fruit de la sinergia creada entre Cronopis i l'Associació d'Integració Social Taller d'Idees. A priori, l'objectiu del curs era que persones amb capacitats diferents treballessin la motricitat, l'autosuperació, la creativitat i la confiança a través de l'art circense. Amb el temps, però, la finalitat esdevé més ambiciosa: actuar també als escenaris.

Reconèixer-nos i acceptar-nos sense filtres, sense jerarquies, sense prejudicis,
sense compassions, i amb sinceritat i valentia, d'igual a igual