Sinopsi

Què passa quan dues persones, sense importar-ne la raça o condició, sense prejudicis, es troben soles? Què sorgeix d’aquesta trobada íntima i sincera? DE TU A TU és un viatge cap a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen al duo, quan un individu es troba davant d’un altre, sense tercers ni interferències, i després d’aquell moment de cortesia inherent a tot procés de comunicació, comencen a passar coses.

Neix la veritat, l’avorriment, el joc, l’amor, la comprensió, l’escolta, la ira, la fragilitat, la complicitat, la manipulació, la confiança…

 

I aquestes parelles, com a part d’un fractal complex, com a part d’una geometria aparentment irregular que es repeteix a diferents escales, com interactuaran en relacionar-se amb els altres?

DE TU A TU és un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores. Estructurat en cinc binomis, cadascú es desenvolupa al llarg d’una residència intensiva de dues setmanes per a cada tàndem, dirigida i acompanyada per un especialista diferent per a cada disciplina circense: Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Joan Català i Jordi Querol.
Tot i això, l’objectiu no és presentar cinc números diferents amb un principi i un final i que podrien representar-se de manera independent sinó generar amalgames dispars que tenyeixen aquests binomis amb els paletes artístiques, uns binomis que van entrellaçant-se amb intervencions sorpresa. Alhora, es creen nous mini-duets que acaben cohesionant el conjunt.
El punt culminant de l’espectacle arriba en el moment en què totes aquestes parelles col·lectivament construiran una estructura amb planxes i bastos troncs de fusta, gràcies a la qual s’origina una figura metafòrica en forma arborescent com a al·legoria del gran bosc del misteri que habita a les nostres ments.

BINOMI 1

Investigació de ports acrobàtics

amb patins

Artistes
Sergi Comesa i Alberto Munilla

Direcció
Pau Portabella

BINOMI 2

Nombre de clowns que involucra la

participació d’un voluntari del públic

Artistes
Oriol Morgades i Nacho Flores

Direcció
Adrian Schvarzstein

BINOMI 3

Bicicletes

acrobàtiques

Artistes
Manolo Osoyo i David Candelich

Direcció
Anna Pascual

BINOMI 4

Malabars amb beatbox
i moviment

Artistes
Quique Maltas i Sergio Pla

 

Direcció
Jordi Querol

BINOMI 5

Diàlegs físics plens d’un humor subtil i fresc

Artistes
Jordi Más i Olga Pastor

 

Direcció
Joan Català

Fitxa artística

Companyia: Col·lectiu Mur

Direcció: Nacho Flores

Producció executiva: Joaquim Aragó

Ajudants de direcció: Jordi Querol, Anna Pascual, Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Joan Català

Artistes: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo, Olga Pastor), Alberto Munilla,  Sergio Pla, Nacho Flores

Responsable Inclusió: Lorena Rojano.

Road Maneger: Pilar de Gea

Música original: David Soubies

Iluminació: Xavier Valls

Vestuari: Elisa Echegaray

Escenografía: Alberto Munilla

Comunicació i vídeo: Laura Carrau

Coproductors

Col·laboradors