• Companyia: Col.lectiu Mur
 • Direcció: Nacho Flores
 • Producció executiva: Joaquim Aragó.
 • Ajudants de Direcció: Jordi Querol, Anna Pascual, Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Joan Català
 • Artistes: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo, Olga Pastor), Alberto Munilla,  Sergio Pla, Nacho Flores
 • Responsable Inclusió: Lorena Rojano.
 • Road Maneger: Pilar de Gea
 • Música original: David Soubies
 • Il·luminació: Xavier Valls
 • Vestuari: Elisa Echegaray
 • Escenografia: Alberto Munilla.
 • Comunicació i vídeo:Laura Carrau.

L’obra, de la (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores i compta amb Joaquim Aragó com a productor executiu i Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, com a responsable de la música original. L’equip, el completa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrada per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla; l’il·luminador Xavier Valls, i Elisa Echegaray, responsable del vestuari. Martí Cano, David de la Rosa, Urània Estelrich i David Lafuente donen suport als intèrprets damunt l’escenari. Atzur Produccions s’encarrega de la comunicació i els vídeos de l’espectacle.

Nacho Flores, director Madrileny d’origen, descobreix el circ a Amsterdam i emprèn un llarg camí formatiu per diverses escoles d’arreu (Escola de Circ Carampa, Escola Internacional de Teatre Mar Navarro, Escola Nacional Russa, Escola de Circ Lido de Tolosa) i al costat de mestres reconeguts internacionalment, com el malabarista Ernesto Terri. Ha treballat al Circ Oblique iés el creador de la seva pròpia disciplina: l’equilibri sobre cubs de fusta. Participa amb “Bonhomme” al Festival de Demain, que el distingeix amb diversos guardons. L’any 2014 CircusNext premia el seu número “Tesseract”.

David Candelich,Circ Vermut Especialitzat en perxa xinesa, acrobàcia i equilibris sobre objectes, Candelich s’ha format a l’Escola el Circ Petit de Pineda de Mar i a la Rogelio Rivel. Ha actuat al Festival Circorts, al Trapezi de Reus, a les Nits de Circ del CaixaForum i a la Fira Modernista de Terrassa, entre d’altres. És professor de la Rogelio Rivel, de Cronopis (Mataró) i de l’Ateneu de Nou Barris (Barcelona).

Jordi Mas, Circ Vermut Premi Joves Creadors de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró de l’any 2005 amb l’espectacle “Nmor” (Companyia Volaquivol), Mas ha assistit a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i és actor i creador de la companyia Trifaldó, guanyadora del Premi del Públic Zirkolika 2011. També ha estat director artístic del Festival Curtcirckit i del Festival de Circ de Montgat i és un dels fundadors de l’Associació de les Arts del Circ Cronopis de Mataró.

Alberto Munilla, acròbata Nascut el 1978 a Logronyo, Munilla s’ha format a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona i està especialitzat en equilibris acrobàtics i verticals. Té una dilatada trajectòria i ha participat, entre d’altres, a “El fantasma del Palau” (Palau de la Música, 2003) o “IturzaFusion” (Compañía de Circo Provisional, 2011).

Oriol Morgades, Sergi Comesa, Manolo Osoyo i Quique Maltas, Circ Bombeta Morgades, Comesa, Osoyo i Maltas són alumnes del Circ Bombeta, una iniciativa nascuda l’any 2008 fruit de la sinergia creada entre Cronopis i l’Associació d’Integració Social Taller d’Idees. A priori, l’objectiu del Circ Bombeta és que persones amb diferents capacitats treballin la motricitat, l’autosuperació, la creativitat i la confiança a través de l’art circense. Amb el temps, la finalitat, però, esdevé més ambiciosa: actuar també damunt dels escenaris.

Joaquim Aragó, productor executiu Aragó (Mataró, 1980) ha treballat com a tècnic per a Comediants i per a la companyia Alba Sarraute i actualment és productor de la companyia Borja Ytuquepintas. Ha estat director artístic del Festival Circorts de Barcelona (2012-2016) i del Circ de Nadal de Mataró (2013-2016). També ha col·laborat, en l’àmbit de la producció tècnica, al Festival Curtcirckit (Montgat), al Festivalet de Terrassa, al Festival de Pallassos de Cornellà i al Mercat de les Flors, entre d’altres.

Xavier Valls, il·luminació Valls (Barcelona, 1959) té una àmplia trajectòria en el disseny lumínic i en la producció tècnica d’espectacles en general. Hi treballa des de l’any 1986 i ha col·laborat amb artistes de renom internacional com Buena Vista Social Club, Jordi Savall, Toti Soler, Comediants o Els Joglars i en esdeveniments tan importants com el Festival Grec, el Festival de Cap Roig, el Festival de Tàrrega, el Festival de Torroella de Montgrí o el Festival de Jazz de Barcelona.

Elisa Echegaray, vestuari Llicenciada en Filologia Hispànica i tècnica superior en Patronatge i Moda, Echegaray ha treballat per a grups tan coneguts com Comediants, Els Joglars o La Fura així com per a escenògrafs de pes com Juanjo Guillén, Ramon Ivars, François Barbeaux, Jordi Castell o Jordi Bulbena. Des de l’any 2000 és professora de l’Institut del Teatre.

Col.lectiu Mur :Companyia transgeneracional formada a Mataró arran de l’espectacle “Mur” amb la idea que sigui un projecte professional de llarg recorregut.

“De tu a tu ” és una coproducció de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Camaleònica Produccions.

Amb la col·laboració de .Fundació Maresme, Cronopis Espai de Circ de Mataró

logos mur

A %d bloguers els agrada això:
A %d bloguers els agrada això: