Després de l’èxit de la gira nacional del 2017 i part del 2018, l’espectacle inclusiu “Mur” inicia la seva ruta internacional a França. La primera parada serà a la 28a edició del Festival des 7 Collines, a Saint-Étienne, el proper 29 de Juny. Un dels objectius d’aquest pluridisciplinar festival és programar artistes que surten de la ruta convencional, amb concerts i espectacles carregats d’humor, sarcasme i crítica social.

“Mur” compartirà cartell amb altres companyies de circ com la companyia de l’absurd Circus I love you, Oktobre company, els australians circa o amb els francesos collectif à sens unique. El Festival està programat del 26 de juny al 28 de juliol i compta amb un total de vint espectacles de companyies de diversos països d’arreu del món.

[CASTELLANO]

Después de éxito de la gira nacional del 2017 y parte del 2018, el espectáculo inclusivo “Mur” inicia su rita internacional en Francia. La primera parada será en la 28ª edición del Festival desde 7 Collines, en Saint-Étienne, el próximo 29 de Junio. Uno de los objetivos de este pluridisciplinar festival es programar artistas que salen de la ruta convencional, con conciertos y espectáculos cargados de humor, sarcasmo y crítica social.

“Mur” compartirá cartel con otras compañías de circo como la compañía del absurdo Circus I love you, Oktober company, los australianos circa o con los franceses collectif à sens unique. El Festival está programado del 26 de junio al 28 de julio y cuenta con un total de veinte espectáculos de compañías de varios países del mundo.

Crítica de “LeProgrès”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: