El “Mur” més refinat torna el 29 i 30 de desembre al Teatre Monumental de Mataró, la ciutat on el va veure néixer i créixer. Ho fa després de passar per un dels escenaris catalans més cobejats, el Teatre Nacional de Catalunya, i rebre crítiques esplèndides, tant de públic com d’experts.

Núvol, digital de cultura, assenyala que l’espectacle, els va deixar “allitats en la satisfacció”. Una bona ressenya per a “Mur” signada per Gerard E. Mur que confirma la bona acollida de l’obra, que aquest 2018 aterrarà en nombrosos espais escènics de la geografia ibèrica. Els intèrprets portaran l’espectacle a més de 20 escenaris diferents, entre els quals destaquen La Llotja de Lleida, el Teatre Municipal de Girona o el Teatre El Musical de València.

“Mur”, que ja s’ha vist a Madrid, Olot, Manresa, FiraTàrrega, torna ara a casa, a la capital del Maresme, molt més treballat i amb noves peces que el fan encara més atractiu. El refinament però no s’acaba i el 2018 l’espectacle continuarà evolucionant i… esfondrant murs i creences.

[CASTELLANO]

El “Mur” más refinado vuelve el 29 y 30 de diciembre en el Teatre Monumental de Mataró, la ciudad donde lo vio nacer y crecer. Lo hace después de pasar por uno de los escenarios catalanes más codiciados, el Teatre Nacional de Catalunya, y recibir críticas espléndidas, tanto de público como de expertos.

“Núvol”, digital de cultura, señala que el espectáculo, los dejó “encamados en la satisfacción”. Una buena reseña para “Mur” firmada por Gerard E. Mur que confirma la magnífica acogida de la obra, que este 2018 aterrizará en numerosos espacios escénicos de la geografía ibérica. Los intérpretes llevarán el espectáculo a más de 20 escenarios diferentes, entre los que destacan La Llotja de Lleida, el Teatre Municipal de Girona o el Teatre El Musical de Valencia.

“Mur”, que ya se ha visto en Madrid, Olot, Manresa, FiraTàrrega, vuelve ahora en casa, en la capital del Maresme, mucho más trabajado y con nuevas piezas que lo hacen aún más atractivo. El refinamiento pero no termina y en 2018 el espectáculo continuará evolucionando y … derrumbando muros y creencias.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: