“Mur” va poder-se veure també a Madrid, al Teatro Circo Price, en el marc de les Jornadas de Diversidad en Circo y Dansa, que van tenir lloc del 28 al 30 de setembre a la capital espanyola. Per primera vegada l’espectacle es va poder seguir amb audioguia per a les persones cegues o visibilitat reduïda i amb un pictograma, en què, a grans trets, es detallaven les escenes més significatives de l’obra perquè les persones amb dificultats de visió la poguessin gaudir.

Els membres de “Mur” no només van actuar en aquestes jornades sinó que també hi van impartir un taller intitulat “Circo y Diversidad”. El van realitzar Nacho Flores, director de l’obra, Quique Maltas, component del Circ Bombeta, i Jordi Mas, de Circ Vermut. En la formació van explicar, entre d’altres, com funcionava el Circ Bombeta i el procés de construcció de l’espectacle “Mur”, iniciat l’any 2016.

Captura de pantalla 2017-10-16 a les 17.31.13
Font: Pictograma de “Mur”, al Teatro Circo Price de Madrid

 

[CASTELLANO]

“Mur” se pudo ver también en Madrid, en el Teatro Circo Price, en el marco de las Jornadas de Diversidad en Circo y Danza, que tuvieron lugar del 28 al 30 de septiembre en la capital española. Por primera vez el espectáculo se pudo seguir con audioguía para las personas ciegas o visibilidad reducida y con un pictograma, en el que, a grandes rasgos, se detallaban las escenas más significativas de la obra para que las personas con dificultades de visión la pudieran disfrutar.

Los miembros de “Mur” no sólo actuaron en estas jornadas sino que también impartieron un taller titulado “Circo y Diversidad”. Lo realizaron Nacho Flores, director de la obra, Quique Maltas, componente del Circ Bombeta, y Jordi Mas, de Circ Vermut. En la formación explicaron, entre otras cuestiones, cómo funcionava el Circ Bombeta y el proceso de construcción del espectáculo “Mur”, iniciado en el año 2016.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: