Més d’un miler de persones van veure l’espectacle “Mur” a la passada FiraTàrrega, que va tenir lloc a la capital de la comarca de l’Urgell del 7 al 10 de setembre. L’equip de “Mur” va oferir tres actuacions a l’escenari Foment Targarí els dies 7, 8 i 9. El públic va gaudir de la poètica, de l’humor i les pràctiques circenses que ofereix un espectacle “en contínua evolució”, en paraules de Joaquim Aragó, productor executiu de “Mur”.

El públic va gaudir de la poètica, de l’humor i les pràctiques circenses que ofereix un espectacle “en contínua evolució”, en paraules de Joaquim Aragó, productor executiu de “Mur”.

Entre les novetats de FiraTàrrega, hi ha la incorporació de Sigrid Brau, tècnica de la Fundació Maresme, que es va encarregar de donar suport als membres de Circ Bombeta damunt de l’escenari. La Fundació Maresme és un dels coproductors de l’espectacle. Es tracta d’una entitat sense afany de lucre que treballa per impulsar la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme.

Així mateix, l’empresa Social Partners va col·laborar en qualitat de mecenes en la representació de l’espectacle al festival urgellenc. Social Partners és una corredoria d’assegurances especialitzada en projectes socials que aposta per la integració i la inclusió.

[CASTELLANO]

Más de un millar de personas vieron el espectáculo “Mur” en la pasada FiraTàrrega, que tuvo lugar en la capital de la comarca del Urgell del 7 al 10 de septiembre. El equipo de “Mur” ofreció tres actuaciones en el escenario Foment Targarí los días 7, 8 y 9. El público disfrutó de la poética, del humor y las prácticas circenses que ofrece un espectáculo “en continua evolución” , en palabras de Joaquim Aragó, productor ejecutivo de “Mur”.

El público disfrutó de la poética, del humor y las prácticas circenses que ofrece un espectáculo “en continua evolución” , en palabras de Joaquim Aragó, productor ejecutivo de “Mur”.

Entre las novedades de FiraTàrrega, está la incorporación de Sigrid Brau, técnica de la Fundació Maresme, que se encargó de apoyar a los miembros de Circ Bombeta en el escenario. La Fundació Maresme es uno de los coproductores del espectáculo. Se trata de una entidad sin ánimo de lucro que trabaja para impulsar la integración social y la mejora de la calidad de vida de las personas con discapacidad intelectual de la comarca del Maresme.

Asimismo, la empresa Social Partners colaboró ​​en calidad de mecenas en la representación del espectáculo en el festival circense. Social Partners es una correduría de seguros especializada en proyectos sociales que apuesta por la integración y la inclusión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: