Els intèrprets de “Mur” actuaran la temporada 2017-18 a Fira Tàrrega i al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Ha plogut molt d’ençà de la preestrena de l’espectacle al Teatre Monumental de Mataró el desembre de l’any passat i l’obra circense ha madurat. Després de perfeccionar-se a Deltebre amb el reconegut coreògraf Roberto Olivan, endegar nous números més elaborats i mostrar-se al Teatro Circo Múrcia (4 de maig) i al Teatro Valle-Inclán de Madrid (28 de maig), ben aviat trepitjarà alguns dels aparadors de l’art escènic catalans més importants: Tàrrega i el TNC. Els actors de “Mur” presentaran l’espectacle a la capital de l’Urgell els dies 7, 8 i 9 de setembre a les 21.30 hores a l’Escenari Foment Targarí mentre que al Teatre Nacional de Catalunya actuaran a la Sala Petita del 15 al 17 de desembre.

“Mur”, però, també serà al Centre Cultural de Terrassa (3 de setembre), al Teatro Circo Price de Madrid (28 i 29 de setembre), al Teatre Kursaal de Manresa (26 de novembre), al Principal d’Olot (2 de desembre) i al Monumental de Mataró (29 i 30 de desembre), que el va veure néixer.

Des de la seva preestrena a la capital del Maresme, el desembre de 2016, l’obra ha incorporat noves persones a l’equip, com Elisa Echegaray, que s’ha fet càrrec de la indumentària. Echegaray, que és professora de l’Institut del Teatre, ha treballat per a grups tant coneguts com Comediants, Els Joglars o La Fura.

L’espectacle també ha aconseguit nous suports de vital importància com la Fundació Maresme, que n’ha esdevingut coproductor, juntament amb Cronopis Espai de Circ de Mataró i la productora mataronina Camaleònica Producccions. “Mur” també compta ara amb la col·laboració de l’Institut Català d’Empreses Culturals.

Consulta les pròximes actuacions aquí.

Llegeix la sinopsi aquí.

[CASTELLANO]

Los intérpretes de “Mur” actuarán la temporada 2017-18 en Fira Tàrrega y en el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Ha llovido mucho desde del preestreno del espectáculo en el Teatro Monumental de Mataró en diciembre del año pasado y la obra circense ha madurado. Después de perfeccionarse en Deltebre con el reconocido coreógrafo Roberto Olivan, integrar nuevos números más elaborados y mostrarse en el Teatro Circo Murcia (4 de mayo) y en el Teatro Valle-Inclán de Madrid (28 de mayo), pronto pisará dos de los escenarios catalanes más importantes: Fira Tàrrega y el TNC. Los actores de “Muro” presentarán el espectáculo en Tàrrega los días 7, 8 y 9 de septiembre a las 21.30 horas en el Escenari Foment Targarí. En el Teatre Nacional de Catalunya actuarán en la Sala Petita del 15 al 17 de diciembre.

“Mur”, pero, también estará en el Centre Cultural de Terrassa (3 de septiembre), el Teatro Circo Price de Madrid (28 y 29 de septiembre), en el Teatre Kursaal de Manresa (26 de noviembre), en el Principal d’Olot (2 de diciembre) y en el Monumental de Mataró (29 y 30 de diciembre), que lo vio nacer.

Desde su preestreno en la capital del Maresme, en diciembre de 2016, la obra ha incorporado nuevas personas al equipo, como Elisa Echegaray, que se ha hecho cargo de la indumentaria. Echegaray, que es profesora del Institut del Teatre, ha trabajado para grupos tan conocidos como Comediants, Els Joglars o La Fura.

El espectáculo también ha conseguido nuevos apoyos de vital importancia como la Fundació Maresme, que ha devenido coproductor, junto con Cronopis Espai de Circ de Mataró y la productora mataronesa Camaleònica Produccions. “Mur” también cuenta ahora con la colaboración del Institut Català de les Empreses Culturals.

Consulta las próximas actuaciones aquí.

Lee la sinopsis aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: