L’obra circense “Mur” s’estrena el pròxim dijous 4 de maig al Teatro Circo Murcia. En apuesta ocasió, els artistes vestiran una indumentària dissenyada per Elisa Echegaray, que ha treballat amb companyies tan importants amb Comediants o Els Joglars.

“Mur” és un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

L’obra, produüda per la companyia (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores i compta amb Joaquim Aragó com a productor executiu i Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, com a responsable de la música original. L’equip, el completa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrada per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla; l’il·luminador Xavier Valls, i Elisa Echegaray, responsable del vestuari. Martí Cano, David de la Rosa, Urània Estelrich i David Lafuente donen suport als intèrprets damunt l’escenari. Atzur Produccions s’encarrega de la comunicació i els vídeos de l’espectacle.

A %d bloguers els agrada això: