“Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. És segurament la frase que millor encapsula l’essència de “Mur”, un espectacle visual i poètic que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

L’espectacle es va preestrenar els dies 28 i 29 de desembre del 2016 al Teatre Monumental de Mataró en el marc del Circ de Nadal de Mataró. L’objectiu del productor executiu, Joaquim Aragó, és que l’espectacle es pugui gaudir també a d’altres indrets de Catalunya, l’estat espanyol i Europa.

L’obra, produïda per (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores i compta amb Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, que es fa càrrec de la música. L’equip, el completa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrada per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla, i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col.laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club. Joaquím Aragó és el productor executiu. La comunicació i els vídeos de l’espectacle, en el marc del Circ de Nadal de Mataró 2016, els realitza Atzur Produccions.

A %d bloguers els agrada això: